Porto Santo
Komende zaterdag staat heel Santpoort in het teken van Italië. Ook Booy Optiek pakt flink uit met het origineel Italiaanse brillenmerk Persol. Komende zaterdag zullen wij de gehele collectie van Persol in huis hebben! Op deze dag krijgt u 20% korting op alle brillen van Persol. Tot zaterdag, ciao!
Nieuwe collectie zonnebrillen Ray-Ban en Persol!
Bij ons begint de lente al weer te kriebelen, bij u ook? Vanaf vandaag hebben wij de nieuwe collecties zonnebrillen van Ray-Ban en Persol voor u klaar liggen! Vanaf nu is het zelfs mogelijk om een Ray-Ban zonnebril op sterkte aan te schaffen, met de originele Ray-Ban zonneglazen. Tot straks!
Nieuwe actie bij Booy Optiek!
Vanaf nu heeft u al een Ray-Ban montuur inclusief geharde en ontspiegelde glazen vanaf €199,-. Kom gerust eens langs om de selectie Ray-Ban monturen te bekijken.
Nieuw merk: Booth & Bruce England
Vanaf vandaag hebben wij een nieuw merk in huis: Booth & Bruce England.

Booth & Bruce Eyewear is ontstaan in de jaren 90 waarbij brildragers verlangden naar een Engels merk met funky, modebewuste en op de toekomst gerichte monturen. Sinds de eerste monturen is het merk inmiddels uitgegroeid naar een wereldwijd erkend merk, waarbij de ‘roots’ en idealen nog hetzelfde zijn als in het begin.
De monturen zijn een samenhang van urban chic, uitdagende designs en een mix van kleur, die steeds de grens op zoekt.

Loop gerust eens bij ons binnen om deze mooie en eigenzinnige monturen te bekijken.
Uw zorgverzekering
Het einde van het jaar is weer in zicht en misschien heeft u dit jaar nog recht op een vergoeding uit de aanvullende verzekering bij het aanschaffen van een nieuwe bril. Het is aantrekkelijk om deze dit jaar nog te declareren, zonder dat dit invloed heeft op uw eigen risico. Afhankelijk van uw verzekeringsmaatschappij krijgt u van ons 25% extra korting over het bedrag dat door uw zorgverzekeraar vergoed wordt!

Vraag naar de voorwaarden.
Nieuwe etalage
We hebben weer een nieuwe etalage! Ook weer een hoop nieuwe zonnebrillen binnen gekregen van merken als Maui Jim, Serengeti, Ray-Ban en Persol. Kom gerust eens langs om ze te bekijken!
50% Korting!
Vanaf vandaag 50% korting op al onze zonnebrillen van Michael Kors, Carrera, Trussardi, Marma, Prego en Vuarnet!
Nieuw merk: LIU JO
Wij hebben weer een nieuw merk in de collectie! Welkom LUI JO! Als een van de eerste opticiens in Nederland hebben we dit bekende Italiaanse modemerk, met modehuizen wereldwijd, in de winkel liggen!
Nieuwe collectie
De nieuwe collectie van onder andere Urband Paris, Superdry, Vesterby Denmark en Augusto Valentini is binnnen! Kom gerust eens langs om ze te bekijken!
U heeft al een bril voor 89 euro compleet met glazen
Wij hebben een collectie monturen speciaal voor u geselecteerd die wij u aan kunnen bieden vanaf 89 euro compleet met glazen. Het hoeft dus niet altijd duur te zijn bij de echte opticien!
Wist u dat? Zorgvergoeding
Bij ons wordt uw zorgvergoeding meteen verrekend bij uw aankoop. U hoeft zelf dus niks te declareren. Alles wordt direct voor u geregeld.

Het Collectief van Zelfstandige Opticiens heeft voor u met verschillende zorgverzekeraars regelingen getroffen. We maken gebruik van het Centraal Optiek Declaratie Systeem (icodis+), hiermee kunnen wij de afhandeling van de vergoeding direct met de zorgverzekeraar regelen.

Wij vangen met icodis+ alle vergoedingen vanuit de hoofd- en aanvullende verzekeringen op. Op dit moment kan dit voor de volgende zorgverzekeraars in Nederland: ABN AMRO, Aegon, Agis, AnderZorg, Avero Achmea, Azivo, CZ, De Friesland, Delta Lloyd, DVZ, FBTO, IAK Avero, IAK VGZ, Interpolis, IZA, IZA CURA, IZA-Gemeenten (VNG), IZZ, Kiemer, Menzis, Nedasco Avero, Nedasco VGZ, Ohra, ONVZ, OZF Achmea, Plus (ING – onderdeel van VGZ), PNO Ziektekosten, Pro Life, Rabobank, Turien & Co - Achmea, Turien & Co - VGZ, , UMC, Univé, Unive SZVK, VGZ, VvAA, Zilveren Kruis en Zorg en Zekerheid.

Bent u verzekerd bij Zilveren Kruis Achmea, Interpolis, Avéro Achmea, Pro Life, OZF Achmea, Agis, FBTO en De Friesland en heeft u hierbij een aanvullende verzekering? Dan krijgt u van ons 25% extra korting over het bedrag dat door uw zorgverzekeraar vergoed wordt!
Nieuwe collectie!
Wij hebben de nieuwe collecties van onder andere Calvin Klein, Lafont, Persol, Henry Jullien en Gant binnen gekregen. Kom eens langs om ze te bekijken!
Tree Spectacles
Sinds kort hebben wij een nieuw merk in de collectie: Tree Spectacles. Deze monturen zijn gemaakt van een combinatie van echt hout en carbon. Deze monturen zijn erg licht (slechts 11 gram!), sterk en zeer mooi afgewerkt. Kom eens langs om ze te bekijken!
Essilor Visioffice

Sinds een aantal weken maken wij gebruik van de Visioffice van Essilor. Met dit apparaat kunnen wij de oogbewegingen nauwkeurig meten om zo nog meer gepersonaliseerde brilglazen te maken. Het apparaat kijkt onder andere naar de afstand tussen de ogen, de hoek waarop het montuur op uw gezicht staat, wat uw leesafstand is en wat uw dominante oog is. Doordat wij dit apparaat hebben staan kunnen we u de nieuwste generatie multifocale brilglazen aanbieden. Deze serie heet de S-Series.
Booy Optiek
Contactgegevens
Telefoon023-5380965
E-mailinfo@booyoptiek.nl
Adres Hoofdstraat 166
2071 EM Santpoort-Noord
 
Openingstijden
MaandagGesloten
Dinsdag9:00-12:30 en 13:30-18:00
Woensdag9:00-12:30 en 13:30-18:00
DonderdagGesloten
Vrijdag9:00-12:30 en 13:30-18:00
Zaterdag9:00-17:00
ZondagGesloten
Overige